Dave Mustaine vahvisti huhut: Marty Friedman nähdään lavalla Megadethin livestriimikeikalla

"Tämä on herkkua niin faneille kuin minulle itsellenikin", Mustaine sanoo.

14.02.2023

Thrash metal -suuruus Megadeth konsertoi Tokion legendaarisessa Budokanissa 27. helmikuuta. Kyseistä keikkaa pääsee seuraamaan myös kotisohvalta livestriimin välityksellä. Uutisoimme asiasta viime viikolla.

Kun Megadethin Tokion-keikka julkistettiin, alkoivat huhut, joiden mukaan bändissä vuosina 1990–2000 vaikuttanut soolokitaristi Marty Friedman, joka asuu tätä nykyä Japanissa, tulisi nousemaan myös lavalle vierailevana tähtenä. Nyt Megadeth-johtaja Dave Mustaine on vahvistanut huhujen pitävän paikkansa, eli muun muassa bändin klassikkoalbumeilla Rust in Peace ja Countdown to Extinction soittanut Friedman nähdään Mustainen rinnalla lavalla ensimmäistä kertaa reiluun 23 vuoteen.

”Marty ja minä olemme pysyneet ystävinä siitä asti kun viimeksi soitimme yhdessä. Kuulen hänen musiikkiaan joka ilta ja hän on edelleen hienoimpia soittajia, joita olen koskaan kuullut. Tämä on herkkua niin faneille kuin minulle itsellenikin. Tulen nauttimaan tästä yhtä paljon kuin fanimme”, Mustaine kirjoittaa yhtyeen some-kanavissa.

Lisätietoa livestriimin katsomisesta löydät täältä. Katselualustana toimii Dreamstage ja ennakkolipulla on hintaa 14 euroa.

Lisää luettavaa