Death metal -yhtye Revocationin nokkamiehellä uusi projekti tulilla – Gargoyl soittaa ”jatsahtavaa goottigrungea”

Musiikkinäytettä luvataan tulevan piakkoin.

18.01.2019

Teknisen death/thrash metal -yhtye Revocationin nokkamiehenä tunnettu Dave Davidson on pistänyt pystyyn uuden, ainakin paperilla varsin mielenkiintoiselta kuulostavan projektin. Davidsonin uuden bändin nimi on Gargoyl ja trion täydentävät Luke Roberts (Ayahuasca) sekä Josh Park.

Yhtye kuvailee itseään Facebook-sivuillaan seuraavasti:

”Gargoyl on sekoitus jatsahtavaa progea ja villiä goottigrungea, eikä istu mihinkään yhteen genremääritteeseen. He luovat oman lokeronsa musikaalisessa eetterissä alitajunnan hiljaisen tutkimisen räjähtäessä rullaaviin takapotkuihin ja korkealle liitäviin lauluharmonioihin.”

”Tämä uusi yhteistyö antaa artistien laajentaa nykyistä repertoaariaan luodakseen jotain, joka kasvaa ulos metallimusiikin rajoista. Hienostuneet tahdit ja polyrytmiset perkussiot antavat groovea ja liikkeen tuntua samalla kun mutkittelevat melodiat peilaavat pimeää kokeilua. Ryhmän debyytti tulee kunnianhimossaan, mukaansatempaavuudessaan ja omaperäisyydessään varmasti kiinnittämään huomiota niissä, jotka janoavat jotain ihan uutta.”

Huh, kovat on ainakin puheet. Jäämme siis odottelemaan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. Ensimmäisiä biisinäytteitä luvataan tulevan kuluvan vuoden aikana.

Lisää luettavaa