Deathcore-suuruus Suicide Silencen kokoonpanossa muutoksia – ”Tulen aina rakastamaan heitä”

Rumpali Alex Lopez ei jatka enää bändin riveissä.

02.05.2022

Amerikkalainen deathcore-yhtye Suicide Silence tiedottaa sosiaalisessa mediassa, että pitkäaikainen rumpali Alex Lopez ei jatka enää bändin riveissä.

”Olemme yhteistuumin päättäneet jatkaa omia teitämme. Toivomme hänelle kaikkea hyvää ja kehoitamme teitä seuraamaan hänen tulevia tekemisiään musiikin ja visuaalisen taiteen saralla. Hyvä ystävämme Ernie Iniguez (joka soitti rummut Become the Hunter -levylle) tulee soittamaan rumpuja tulevalla Chaos & Carnage -kiertueella ja festarikeikoilla Euroopassa”, yhtye kertoo tiedotteessaan.

Bändi työstää parhaillaan jatkoa jo mainitulle, vuonna 2020 ilmestyneelle Become the Hunterille. Ensimmäinen uusi single Thinking in Tongues, joka on myös vuodesta 2006 saakka bändissä olleen Lopezin viimeisiä studioesiintymisiä, julkaistaan kuluvan viikon aikana.

”Suicide Silence ja minä olemme lähteneet eri teille. Tulen aina rakastamaan heitä, heidän perheitään ja kaikkea, mitä yhdessä saavutimme. Toivon heille kaikkea hyvää. Olen myös innoissani jatkaessani musiikin ja taiteen tekemistä, ja odotan kaikkia projekteja, joiden koen antavan minulle täyttymyksen tunnetta. Olen kiitollinen, jos jatkatte seuraamistani ja tukemistani, sillä en ole vielä todellakaan lopettamassa”, Lopez kirjoittaa vuorostaan.

Lisää luettavaa