Death’s-Head and the Space Allusion julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa – ”Homma lähti hienosti lapasesta”

Tuore single on jatkoa debyyttialbumille.

17.12.2019

Oululainen melodista heviä progressiivisella kierteellä soittava Death’s-Head and the Space Allusion on julkaissut uuden Shrouded Stars -singlen, joka on jatkoa toukokuussa ilmestyneelle The Counterbalance -debyyttialbumille. Tuoreelle singlelle on myös tehty yhtyeen ensimmäinen virallinen musiikkivideo ja sen tuotannosta vastaa oululainen Lentoi Films.

”Ollaan tehty muutamia lyric-video -asioita ja nyt kun sitten tuli mahdollisuus saada mukaan tällaiset ammattitaitoiset kaverit niin päätettiin tempaista musavideo ja täytyy sanoa, että helvetin hienoltahan se näyttää! Ideoitiin videota porukalla ja tarkasteltiin hieman lyriikkaa, mutta kyllä Acke Salo ja Samu Saukko Lentoi Filmsiltä saivat vapaat kädet ja jätkäthän innostuivat asiasta sen verran, että homma lähti hienosti lapasesta ja prokkiksesta tuli kyllä ihan kunnianhimoinen tekele. Lentoi Films on ollut mukana monessa isossa produktiossa, joten onhan tämä mahtava juttu kun jätkät otti asiaksi työstää videon”, hehkuttaa kitaristi Antza Talala.

Shrouded Stars -sinkku on meille tietynlainen välityö, mikä on hyvä maistiainen ennen toisen levyn tekoa ja kyllähän tämä jo videonkin osalta esittelee bändiä hyvin ihmisille.”

Lisää luettavaa