Deftonesin Chino Moreno vertaa tulevaa levyä bändin White Pony -menestysalbumiin

Tuleva Deftones-kiekko nostaa odotukset korkealle.

Kuten viime vuoden lopussa uumoilimme, amerikkalainen vaihtoehtometallibändi Deftones on julkaisemassa uutta musiikkia tänä vuonna.

Deftonesin jäsenet ovat pitäneet matalaa profiilia uuden materiaalin suhteen, mutta laulaja Chino Moreno kertoi Kerrangin haastattelussa hieman bändin kuulumisia.

Morenon mukaan uuden musiikin soundista on vielä turhan aikaista sanoa mitään, mutta sävellykset ovat hyvin kokeilullisia – kuten yhtyeen vuonna 2000 julkaistulla White Pony -albumilla.

“Mitä tulee sävellysprosessiin, minun on hieman hankala antaa siitä yhtä selkeää kuvaa. Homma muuttuu hieman joka kerta kun kokoonnumme yhteen ja rupeamme kirjoittamaan musiikkia.”

”Olemme ehdottomasti ajautumassa kokeilulliseen moodiin, mikä on meistä todella hauskaa. White Pony on ehdottomasti yksi uramme suurimmista levyistä, ja se on myös myynyt eniten, vaikka se on myös ehkä kokeilullisin albumimme. Sen levyn tekeminen oli… mikähän sana olisi hyvä kuvaamaan sitä? Meistä tuntui todella vapaalta.”

”Teimme käytännössä mitä halusimme, mitä tahansa sattuikaan tulemaan. Levy ei sopinut oikeastaan lainkaan ympäröivään musiikkimaailmaan.”

Tältä bändin meno näytti ja kuulosti White Ponylla:

YouTube video

Lisää luettavaa