Deicide nappasi riveihinsä uuden kitaristin – ”Kun bändi on ollut kasassa 30 vuotta, muutos on väistämätöntä”

Chris Cannella hyppää Mark Englishin saappaisiin.

19.02.2019

Death metal -veteraani Deicide on ottanut riveihinsä uuden kitaristin pari vuotta sitten mukaan liittyneen Mark Englishin tilalle. Uutena kepittäjänä yhtyeeseen liittyy Chris Cannella (Autumn’s End, Bloodmoon Ritual). Asiasta tiedotetaan Deiciden Facebook-sivuilla ja siitä uutisoi myös Blabbermouth.

”Kun bändi on ollut kasassa 30 vuotta, muutos on väistämätöntä. Meidän oli tehtävä se muutos”, tiedotteessa todetaan.

”Vanha ystävämme Arizonasta, Chris Cannella alkoi hiljattain viettää paljon aikaa Floridassa töiden vuoksi ja aloimme välittömästi hengailemaan yhdessä. Tajusimme, että hän oli puuttuva palanen. Sovimme musiikillisesti yhteen ja tulemme kaikki Chrisin kanssa toimeen aivan kuin hän olisi ollut bändissä sen syntymästä asti. Cannella on kokenut veteraani, joka pitää kitaraklinikoita ympäri maailman sekä elää ja rakastaa metallia!”

”Kiitämme Mark Englishiä, joka tuli bändiin tämän siirtymävaiheen ajaksi. Nähdään, kun lähdemme levittämään musiikkiamme maailmalle brutaalimpana kuin koskaan ennen!”

English liittyi aikanaan bändiin pitkäaikaisen kitaristi Jack Owenin lähdettyä. Owen soitti yhtyeessä vuosina 2004-2016. Englishin soittoa kuultiin viime syksynä julkaistulla Overtures Of Blasphemy -albumilla.

Lisää luettavaa