Destruction tiedottaa seuraavasta levystään – esimakua tarjolla tiiserivideon verran

Kyseessä on rässiveteraanien 17. pitkäsoitto.

25.04.2019

Saksalainen thrash metal -partio Destruction julkaisee tulevana kesänä jo 17. studioalbuminsa. Born to Perish näkee päivänvalon 8. elokuuta ja sen julkaisee Nuclear Blast. Yhtye on julkaissut tuoreen tiiserivideon, joka sisältää näytepaloja tulevan levyn kappaleista.

”Tämä on meille todellakin tärkeä levy. Uusi kokoonpano on tuonut mukanaan positiivista voimaa ja se tuntuu todella hyvältä. Jokainen, joka on nähnyt meidät livenä varmasti tietää, mistä puhun. Born to Perish iskee suoraan kasvoille, se on nopea ja kiivas ja sillä on paljon hullua kitaratyöskentelyä sekä herra Randy Blackin toimittamaa groovea ja iskevä tukea. Mielestäni se sisältää raivokkainta Destructionia pitkään aikaan”, hehkuttaa pääjehu Marcel ”Schmier” Schirmer.

Born to Perish on ensimmäinen julkaisu uuden rumpalin Randy Blackin sekä toisen kitaristin Damir Eskicin kanssa. Yhtye on operoinut kvartettina kahdella kitaristilla viimeksi vuonna 1990-luvun ”pimeinä vuosina” eli niin sanotun Neo-Destructionin aikakaudella.

Lisää luettavaa