Destructionilta tulossa uusi levy keväällä – video nimibiisille nyt julki

Diabolical ilmestyy huhtikuussa.

16.12.2021

Saksalainen thrash metal -veteraani Destruction julkaisee uuden Diabolical-albumin 8. huhtikuuta 2022. Ensimmäisenä näytteenä tulevasta on tänään tarjoiltu levyn nimikappale musiikkivideon kera. Videon pariin pääset tuosta alempaa.

”Rakastan levyn nimikkokappaletta! Se edustaa koko levyä ja puhdasta vanhan liiton thrash metalia. Halusimme videon, jossa on mukana kaikki tavaramerkkimme, joten hullun teurastajan oli pakko olla mukana! Tämä on vasta hänen toinen esiintymisensä Destructionin videoilla, mutta se on myös heittämällä mieleenpainuvin”, kommentoi yhtyeen keulahahmo Schmier.

Diabolical on äärilaitojen levy. Kaikki on aiempaa brutaalia ja teknisempää, mutta myös melodisempaa ja suoraviivaisempaa. Se on tyylipuhdas, murskaava Destruction-levy ilman kikkailua vaan pelkkää voimaa ja adrenaliinia. Odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan enkä malta odottaa, että pääsemme soittamaan biisejä livenä”, kommentoi vuorostaan kitaristi Martin Furia, joka astui perustajajäsen Michael ”Mike” Sifringerin tilalle viime kesänä.

YouTube video

Lisää luettavaa