Destructionilta viime hetken maistiainen uudelta levyltä – Repent Your Sins esittelee albumin groovimpaa laitaa

Uusi Diabolical-albumi odottelee jo nurkan takana.

06.04.2022

Saksalainen thrash metal -veteraani Destruction julkaisee tulevana perjantaina (8.4.) uuden Diabolical-pitkäsoiton. Kyseessä on tänä vuonna 40 vuotta täyttävän yhtyeen uran viidestoista täyspitkä.

Levyltä on nyt julkaistu viime hetken maistiaisena kappale Repent Your Sins sekä kappaleen kylkeen tehty musiikkivideo, jonka pariin pääset tuosta alempaa.

”Biisi esittelee uuden levymme groovimpaa puolta. Rakastan sen riffiä ja sitä, miten Randy (Black, rumpali) takoo kompin päähän! Tästä tulee takuulla mahtava biisi soittaa keikoilla!” intoilee nokkamies Schmier.

”Sanoituksissa käsitellään hyväksikäyttämisen historiaa katolisessa kirkossa, mikä on hyvin traaginen ja surullinen osa ihmiskunnan historiaa, jota edelleen hallituksemme peittelevät. Vaikuttaa siltä, että kirkon palvelijoita eivät koske samat lait kuin meitä muita. Epätodellista epäoikeudenmukaisuutta! Video pyrkii näyttämään, millaisessa kidutuksessa tällaisen tekijän sielu on. Se, että tekee tällaisia likaisia tekoja samalla kun rukoilee rakkauden ja lempeyden puolesta, ei ole hyväksyttävää vaan sellaiset tulee nimetä, asettaa syytteeseen ja pyyhkiä pois!”

YouTube video

Lisää luettavaa