Devin Townsend lanseerasi uuden projektin, julkaisi kerralla seitsemän albumia – DreamPeace on soundtrack levottomille mielille

DreamPeacen musiikki auttaa rentoutumaan ja nukahtamaan.

18.07.2023

Devin Townsend lanseerasi kaikessa hiljaisuudessa uuden DreamPeace-projektin, jonka tiimoilta julkaistiin kerralla kaikkiaan seitsemän albumia rentouttavaa instrumentaalimusiikkia. Kaikki levyt löytyvät projektin virallisilta sivuilta tarkempien kuvailujen kera, projektin Youtube-kanavalta sekä yleisimmistä suoratoistopalveluista.

”DreamPeace on pitkäaikainen projektini, jossa tarkoitukseni on tuottaa musiikkia, joka auttaa nukkumisessa, meditoinnissa ja rentoutumisessa. Tätä musiikkia ei ole tarkoitettu sellaiseksi, että siihen keskitytään vaan se on tarkoitettu taustamusiikiksi. Olen tehnyt tätä musiikkia kaikkien ’päätöitteni’ ohessa ja ne ovat toimineet minulle monella tasolla palsamina. Olen jo vuosia kuunnellut tätä musiikkia jatkuvasti”, Townsend avaa.

”Tämä ei ole ’seuraava julkaisuni’ tai mitään sellaista vaan sen on tarkoitus olla olemassa kaiken muun ohessa. Eikä tämä ole tekoälyn luomaa vaan käyn kaiken materiaalin läpi alusta loppuun ja nautin siitä, että teen niistä pieniä ’projekteja’ eli nimeän ja julkaisen ne. Tavoitteeni on luoda soundtrack levottomille mielille. Toivottavasti tästä on edes jollekin hyötyä samalla tavalla kuin siitä on ollut minulle.”

DreamPeacen Youtube-kanavalta löytyy levyjen lisäksi muun muassa erillisiä kahdeksan tunnin looppeja kaikista levyistä sekä livenä tehtyjä improvisaatioita. Alla muutamat esimerkit.

Lisää luettavaa