Dino Cazares: uusi Fear Factory -albumi tulossa ensi vuonna – luvassa myös lisää juhlakiertueita

30.11.2016

Industrial metal -yhtye Fear Factory työstää jatkoa viime vuonna julkaistulle Genexus-albumilleen, kertoo kitaristi Dino Cazares.

– Kirjoitamme parhaillaan biisejä eli uuden levyn syntyprosessi on käynnissä. Valmista saadaan luultavasti joskus loppukesästä tai lähempänä marraskuuta, täysin varmaksi en osaa vielä sanoa, Cazares kertoi Bowl 4 Ronnie -hyväntekeväisyystapahtuman yhteydessä.

– Vielä on turhan aikaista sanoa, mihin suuntaan levy menee, mutta tarkoituksemme ei ole keksiä pyörää uudelleen. Yritämme vain tehdä hyviä biisejä.

Cazares puhui myös hiljattain Eon Musicin haastattelussa Fear Factoryn suunnittelevan juhlakiertuetta Obsolete-levyn 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Bändi esitti hiljattain juhlakeikkoja 1995 julkaistun Demanufacturen merkkipäivän kunniaksi soittamalla levyn kokonaisuudessaan ja sen innoittamana Obsolete tulee saamaan vastaavan käsittelyn.

– Levy täyttää 20 vuotta vuonna 2018, mutta saatamme aloittaa juhlakeikat jo edellisen vuoden puolella. Se on kuitenkin suurin ja myydyin levymme, joten ne keikat varmasti vetävät väkeä, Casarez toteaa.

Lisää luettavaa