Dool julkaisee jatkoa muutaman vuoden takaiselle debyytilleen – ensimmäinen biisimaistianen julki

Odotettu levy ilmestyy huhtikuussa.

Hollantilainen Dool julkaisi vuonna 2017 mainion esikoispitkäsoittonsa Here Now, There Then, joka sai muun muassa Infernon arvioijalta täydet viisi kirvestä. Jatkoa seuraa 10. huhtikuuta, jolloin julkaistaan yhtyeen toinen albumi Summerland. Levyltä on tänään julkaistu ensimmäinen singlelohkaisu, joka kantaa nimeä Sulphur & Starlight, jonka voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

”Kappale kertoo dualismista. Heijastuksesta ja heijastettavasta, saman peilin kahdesta puolesta. Se on Summerland-levyn avausraita ja loistava aloitus läpi albumin teeman”, kertoo laulaja, kitaristi ja tekstittäjä Ryanne van Dorst.

”Termi summerland (vapaasti käännettynä kesämaa) tulee pakanismista ja sillä viitataan taivaaseen, nirvanaan tai miksikä sitä nyt haluaakaan kutsua. Koska kirjoitan yleensä omista kokemuksista ja asioista, jotka valvottavat minua öisin, kysyin itseltäni, mitkä asiat tekevät minut onnelliseksi tässä tietoisuudessa ja miltä ideaali tuonpuoleinen voisi näyttää. Tästä tuli aihe, joka toistuu sanoituksissani seksin, taian, psykedellien ja muiden sellaisten asioiden muodossa, jotka tuovat tämän ’kesämaan’ keskuuteemme tässä ja nyt.”