Doom metal -veteraani Count Raven harvinaiselle keikalle Suomeen syksyllä

Ruotsalaisyhtye kiertää Eurooppaa uuden basistin voimin.

30.06.2017

Ruotsalainen pitkän linjan doom-orkesteri Count Raven saapuu keikalle Turun TVO:lle lauantaina 2. syyskuuta. Count Raven on aiemmin esiintynyt Suomessa vuosina 2005 ja 2010, joten syksyn keikka Turussa on harvinainen laatuaan ja tällä kertaa ainoa Suomessa järjestettävä veto. Lippuja myyvät Liveto sekä Turun Levykauppa Äx.

1980-luvun lopussa toimintansa aloittanut bändi on palannut musiikintekemiseen vietettyään useamman vuoden hiljaiseloa. Dan Fondelius ja Jens Bock ovat saaneet rinnalleen uuden basistin Samuel Cornelsenin, joka aloitti juuri myös ruotsalaisen Goatess-yhtyeen basistina. Bändin uusi materiaali alkaa olla pian valmista levytettäväksi ja uutta albumia odotellaankin loppuvuodesta.

Turun keikalla soittaa lisäksi helsinkiläinen Cardinals Folly sekä turkulainen Mystons. Count Raven -keikka järjestetään yhteistyössä samana iltana Turun Gongissa järjestettävän tapahtuman kanssa, jossa esiintyvät Hebosagil, Morbid Evils ja Coughdust. Tapahtumat on ajoitettu peräkkäin niin, että yleisö ehtii molemmille keikoille.

Lisää luettavaa