Dream Theaterin James LaBrie saapuu Suomeen tulkitsemaan Pink Floydia sinfoniaorkesterin kera

Pink Floydia, Dream Theater-laulaja, hologrammeja, droneja, efektejä, lasereita, akrobatiaa. Mitä tapahtuu, kun nämä kaikki yhdistetään?

Oletko koskaan miettinyt, millainen konsertti syntyisi, jos Dream Theaterista tuttu James LaBrie lähtisi versioimaan brittiläisen Pink Floydin progeklassikoita sinfoniaorkesterin kera ja tähän soppaan sotkettaisiin vieläpä hologrammeja, drone-koptereita, erikoisefektejä, lasereita ja ilma-akrobatiaa?

Jos olet haaveillut juuri tästä, nyt on onnenpäiväsi! James LaBrie saapuu Suomeen The Symphonic Pink Floyd Show -konsertin merkeissä 9. joulukuuta. Toisin kuin olisi saattanut odottaa, keskittyy konsertti Pink Floydin debyyttiin The Piper at the Gates of Dawn ja tänä vuonna 40 vuotta täyttävään Animals-albumiin.

Eikä siinä vielä kaikki, kuten mainosmiehillä on tapana sanoa. 54,90 euron lippurahoille saa vastinetta mittavan visuaalisen shown muodossa, johon kuuluu kaikkea aina hologrammeista ilma-akrobatiaan.

Syd Barrettin muistoksi järjestettävästä konsertista saa lisätietoja konsertin virallisilta sivuilta ja sen liput ovat jo myynnissä Lippu.fi -palvelun verkkosivuilla.

James LaBrien kykyjä Pink Floydin tulkitsemisen suhteen voi arvuutella vaikkapa tästä videosta.