”Du hawk tuah!” Päivän kuumimman meemin kiri kiihtyy, ja nyt ratsuna toimii Rammstein

Spit on that thang!

30.06.2024

Internet on siitä arvaamaton peli, että kukaan ei pysty varmuudella ennustamaan mistä reiästä pusertuu esiin seuraava meemi tai viraalihitti.

Sitä ei taatusti arvannut myöskään yhdysvaltalainen Hailey Welch lähtiessään ystäviensä kanssa Nashvillen yöhön, mutta nyt hänen kasvonsa tuntee jokainen, joka on vilkaissut sosiaalista mediaa viimeisen viikon sisällä.

Naista haastateltiin Tim & Dee -Youtubekanavalle, jossa jututetaan ihmisiä öisillä kaduilla baareissa vietetyn illan jälkeen. Naisilta kyseltiin muun muassa vällyjen välissä suoritettavista urotöistä, joilla mies saadaan sekoamaan hurmiosta.

Welchin jakaessa viisauttaan tubettajakaksikko sai taatusti isomman vonkaleen kuin osasi odottaa. Nainen nimittäin esitti reippaan räkäisyimitaation, joka amerikkalaisittain tekstimuotoon kirjoitettuna muodostaa yhdessä yössä maagiseksi muodostuneen sanaparin hawk tuah. Pointtinsa varmistaakseen hän vielä puki eleensä sanoiksi, ja tokaisi leveällä tennesseeläisellä korostuksella “spit on that thang”, eli suomeksi “sylkäise sen päälle.”

Internet otti niksin vastaan kuin evankeliumin, eikä sen syövereissä sompaillessaan voi tänä päivänä välttyä lukemattomilta meemeiltä, remixeiltä ja muilta muunnelmilta joita pyhässä transsissa rimpuileva yleisö sylkee taukoamattomalla syötöllä.

Alla olevalla videolla näemme siis Hailey “Hawk tuah” Welchin vierailevana laulajana saksalaisen industrial metal -yhtye Rammsteinin läpimurtohitillä Du Hast. Yhdistelmä ei välttämättä ole sinänsä hirvittävän kaukaa haettu, sillä kyseinen rytmiryhmä on laulellut ennenkin mielellään erilaisista tavallisesti piilossa pidettävistä ruumiinosista ja niille suoritettavista rakkauden teoista.

Lisää luettavaa