Edesmenneen Windirin koko diskografia julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyylinä

Windirin vinyyleille on ollut kysyntää.

12.11.2020

Vuonna 2004 kuolleen Terje ”Valfar” Bakkenin johdolla kulkeneen folk metal -yhtye Windirin neljä kokopitkää levyä kattava diskografia ilmestyy viimein vinyylinä.

Puiseen boksiin pakatut levyt kantavat nimeä The Sognametal Legacy ja setti on ulkona 5. maaliskuuta. Paketti on rajattu 1184:n kappaleen painos – bändin vuonna 2001 ilmestyneeseen 1184-levyyn viitaten.

”Olen niin iloinen, että voimme viimein tehdä tämän”, Windirin basistina toiminut Jarle Hváll Kvåle ilakoi.

”Vinyylijulkaisuille on ollut paljon kysyntää, joten olen todellakin odottanut tätä. Nämä albumit ovat olleet tärkeitä kulmakiviä elämissämme ja edustavat meille tärkeää aikaa. On tärkeää, että mukana on vahva yhteistyökumppani, joten olen todella ylpeä tehdessämme tämän Season of Mistin kanssa.”

”Ensi vuosi on 1184-levyn juhlavuosi, joten ajattelimme, että nyt olisi hieno tilaisuus juhlia tätä uniikkia teosta ja Windirin historiaa. Tällä levyllä Windiristä kasvoi ensimmäistä kertaa kokonainen bändi, ja kirjoitin albumin ensimmäistä kertaa yhdessä Terjen kanssa. Ne ajat olivat täynnä nuoruuden intoa, aggressiota, ylpeyttä, uteliaisuutta, sekä tietysti kaunista naiviutta.”

Mikäli ylimääräiset 150 euroa polttelevat taskussa, The Sognametal Legacyn ennakkotilaus on jo käynnissä Season of Mistin sivulla.

Lisää luettavaa