”Ehkä Ozzy tai joku ei pitänyt ideasta” – Vinny Appice spekuloi miksi ei saanut kutsua Black Sabbathin jäähyväiskiertueelle

24.02.2017

Rumpali Vinny Appice on tullut tutuksi muun muassa Black Sabbathin, Dion ja Heaven & Hellin riveistä.

Black Sabbath heitti viimeisen keikan pieni tovi sitten ja nyt My Global Mindille antamassaan haastattelussa kummasteltiin, miksei miestä näkynyt Black Sabbathin viimeisellä kiertueella.

”Minua ei koskaan kysytty mukaan mutta olen yhä yhteyksissä Tonyyn ja Geezeriin. Luulen, että päätökset tehtiin managereiden puolesta ja heitäkin on kolme. En tiedä mitä heidän mielessään liikkui kun he tekivät viimeisen cd:n eri rumpalin kanssa. Se voisi johtua siitä, että olin Heaven & Hellissä Ronnien kanssa ja jos olisin ollut mukana, se olisi kuin Heaven & Hell ja Ozzy. Ehkä Ozzy tai joku hänen leirissään ei pitänyt ideasta? Se olisi ollut mahtavaa, mutta tämä on musiikkibisnestä. Rakastan soittaa heidän kanssaan ja tiedän miten soittaa heidän kanssaan, koska meillä on loistava kemia keskenämme”, Appice kertoo.

Nykyisin Appice soittaa vuonna 2012 perustetussa Last in Line -yhtyeessä, jossa soittaa hänen lisäkseen Phil Soussan, Erik Norlander ja Dion alkuperäisjäsen Vivian Campblell. Yhtyeessä soitti alunperin myös niin ikään Dion riveistä tutut Jimmy Bain ja Claude Schnell. Voit käydä tutustumassa yhtyeeseen heidän Facebook-sivuillaan.

Lisää luettavaa