”Me ei koskaan edes hyvästelty toisiamme. Helvetin omituista.” – Tommy Lee avautuu Mötley Crüen surkeasta lopusta

25.05.2016

Mötley Crüe soitti viimeisen keikkansa viime vuoden viimeisenä iltana Los Angelesissa. Itse keikka oli Tapahtuma isolla T:llä. Keikan jälkeiset tunnelmat bändin kesken… eivät niinkään.

Rumpali Tommy Lee kertoo tuoreessa haastattelussa Rolling Stone -lehdelle, että ei ole ollut missään yhteydessä laulaja Vince Neiliin tai basisti Nikki Sixxiin kyseisen keikan jälkeen. Alkaen tasan siitä hetkestä, kun jätkät astuivat lavalta alas:

– Me ollaan helvetin omituinen bändi. Vielä omituisempaa: sen viimeisen illan jälkeen meillä oli isot bileet bäkkärillä uudenvuodenaattona, enkä nähnyt ketään muita bändin jätkiä. Me ei koskaan edes hyvästelty toisiamme. Helvetin omituista. Siis mitä hittoa?

– En tosiaan tiedä. Kyllähän esimerkiksi avioeron yhteydessä sitä kuitenkin antaa exälleen viimeisen halauksen, tai näyttää keskaria, tai jotain. Sitä saa joko pusun tai kämmenen naamaan… edes jotain. Siis anna mulle edes joku merkki! Kerro, että olet ylipäätään hengissä.

Pisteenä iin päälle Tommy huokailee, että jopa sosiaalisessa mediassa kontaktit ovat nollassa:

– Tais vielä käydä niin, että helvetin Nikki lakkasi seuraamasta mua Twitterissä tyyliin seuraavana päivänä. Mietin vain, että vau. OK, tyyppi.

Haastattelu levisi viiruksen lailla netissä lähes saman tien, joten pian myös Nikki itse otti asiakseen kommentoida Tommyn puheita Twitterissä. Eikä varsinaisesti kieltänyt miehen juttuja:

Miten se T. S. Eliotin kuuluisa runo menikään? ”Tällä tavoin maailma loppuu, ei paukahtaen, vaan kitisten.”

Lisää luettavaa