”Ei ole ketään toista samanlaista” – Cynicin Paul Masvidal kirjoittaa koskettavasti edesmenneestä Sean Reinertista

"Kun tapasin Seanin ensimmäistä kertaa, tiesin heti, että meillä on jokin yhteys", Masvidal kirjoittaa edesmenneestä rumpalista.

27.01.2020

Cynicistä ja Deathin riveistä tuttu rumpali Sean Reinert löytyi 24. tammikuuta elottomana kotoaan. Reinert oli kuollessaan 48-vuotias.

Kun tieto rumpalin kuolemasta tuli julki, monet kollegat ja ystävät esittivät surunvalittelujaan sosiaalisessa mediassa. Yksi heistä oli Cynicin laulaja-kitaristi Paul Masvidal, joka kirjoitti Reinertille koskettavan muistokirjoituksen Facebookissa. Masvidal ja Reinert perustivat Cynicin vuonna 1987 ja Reinert vaikutti yhtyeessä vuosina 1987–1994 sekä 2006–2015.

”Olen shokissa ja erittäin surullinen, että yksi vanhimmista ystävistäni on poissa. Olimme karman yhteen tuomat veljekset ja meitä yhdisti jokin suurempi voima”, Masvidal kirjoittaa.

”Niin monia muistoja tulvi läpi sydämeni ja pääni. Kun tapasin Seanin ensimmäistä kertaa yläasteaikoina, tiesin heti, että meillä on jokin yhteys. Hänen lahjakkuuttaan ei voinut mitata ja olen kiitollinen, että saimme tehdä musiikkia yhdessä. Lopulta rakkaus on se, mikä jää jäljelle, ja sitä tunnen Seania kohtaan. Ei ole ketään toista samanlaista eikä tule. Olkoon rauha hänen perheensä ja faniensa kanssa.”

”Kuunnelkaa, kun Sean soittaa rumpuja, niin kuulette, miten hänen sydämensä laulaa.”

Lisää luettavaa