”Ei se helppoa katottavaa aina kyllä oo” – Nightwish-kippari paljasti rakastavansa yllättävää tv-sarjaa

Tuomas Holopainen on vannoutunut Pieni talo preerialla -sarjan fani.

20.05.2021

Nightwishin kosketinsoittaja/johtohahmo Tuomas Holopainen sekä rumpali Kai Hahto vierailivat keskiviikkoiltana (19.5.) Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa keskustelemassa muun muassa yhtyeen tulevista livestriimispektaakkeleista, joissa katsojat pääsevät seuraamaan yhtyen keikkaa virtuaalimaailmassa.

Ohjelmassa pyydetään vieraita myös paljastamaan itsestään jonkin yllättävän asian tai puolen, josta monikaan ei tiedä. Kiipparisti Holopainen paljasti olevansa intohimoinen Pieni talo preerialla -sarjan fani.

”Oon löytänyt tän sarjan itse asiassa vasta aikuisiällä, että tää ei oo mikään semmonen että lapsena tuli katottua telkkarista vaan olin jo ihan… Oisko parikymmentä vuotta sitten, kun löysin sarjan ja sen jälkeen on tullut katottua kaikki jaksot pari kolme kertaa ja luettua [Laura Ingalls Wilderin] kirjat”, Holopainen kertoo.

Holopainen kertoo sarjan ajankuvan sekä yhteisöllisyyden kiehtovan ja kehuu sen olevan upeasti käsikirjoitettu ja roolitettu. Ja sarja on myös hyvin synkkä, vaikka monilla onkin siitä melko erilainen mielikuva.

”Ihmisillähän on semmonen käsitys, että Pieni talo preerialla on semmonen koko perheen sarja ja siellä on pelkkiä sateenkaaria ja koiranpentuja koko ajan, mutta kyseessä on sarja, mikä käsittelee todella traagisia aiheita – välillä todellakin hurjia tarinoita ja ihmiskohtaloita. Ei se helppoa katottavaa aina kyllä oo. Ja se tietynlainen synkkyys mikä tossa sarjassa on, myös se [on jotain] mikä itteeni vetoaa.”

Sarjamieltymysten lisäksi Holopainen ja Hahto keskustelivat myös Nightwishin uudesta basistista, joka paljastetaan livestriimikeikan yhteydessä 28. toukokuuta. Katso Holopaisen ja Hahdon koko haastattelu tästä.

Lisää luettavaa