”Emme hirveästi pohdi, mikä olisi ’uskottavuuden’ kannalta oikean tyylistä musaa” – Krevontulin uudella singlellä blast beat ja boogie-woogie kohtaavat iloisesti

Dragonlord-single on yhtyeen kolmas julkaisu.

24.07.2020

Kotimainen black ’n’ roll -trio Krevontul on tänään julkaissut uuden kaksi kappaletta käsittävän singlejulkaisun Dragonlord. Kyseessä on yhtyeen kolmas julkaisu ja se löytyy kaikista hyvinvarustelluista suoratoistopalveluista. Single sisältää nimibiisin lisäksi kappaleen The Last War.

Dragonlord-kappale edustaa musiikillisesti meidän ideologiaa siitä, että emme hirveästi pohdi, mikä olisi ’uskottavuuden’, ’uran’ tai ’brändin’ kannalta oikean tyylistä musaa. Kappale voi ihan hyvin sisältää blast beatejä, duurisointuja ja boogie-woogie -bassolinjan päällä countrytyylisen kitarasoolon. Jos musaa tehdessä nousee hymy huulille tai karvat pystyyn, niin silloin tietää, että jokin siinä koskettaa. Sitten pitäisi vaan tunnistaa, tuliko reaktio positiivisessa vai negatiivisessa mielessä. Biisejä tehdessä liikumme sillä rajapinnalla jatkuvasti”, yhtye kommentoi.

Lisää luettavaa