”En enää saa iloa ja nautintoa kiertämisestä” – Evergreyn riveissä puhaltavat muutoksen tuulet

Uusi rumpali on jo tiedossa.

14.05.2024

Evergrey julkaisi viikko sitten uuden Say-kappaleen videon, jonka loppu herätti faneissa hämmennystä. Lopussa nimittäin rumpali Jonas Ekhdal nousee settinsä takaa, kävelee kameran eteen ja sanoo ”Kiitos kaikesta”. Nyt videon lopulle on tullut selitys: yhtye julkaisi some-kanavissaan Ekhdalin kirjoittaman tiedotteen, jossa tämä kertoo lopettavansa keikkailun. Yhtyeellä on jo uusi rumpali tiedossa, mutta tämä paljastetaan myöhemmin.

”Muutaman viime vuoden aikana intohimoni musiikin saralla on hiljalleen siirtynyt kiertämisestä ja keikoista luovaan puoleen ja studioon: biisien kirjoittamiseen, äänittämiseen, tuottamiseen ja miksaamiseen. Olen saavuttanut nyt pisteen, jossa en enää saa iloa ja nautintoa kiertämisestä”, Ekhdal kertoo ja sanoo pysyvänsä kuitenkin yhä yhtyeen taustavoimissa sävellys- ja tuotantopuolella.

Evergrey julkaisee uuden pitkäsoiton Theories of Emptiness 7. kesäkuuta. Suomeen yhtye saapuu levyn tiimoilta syksyllä konsertoiden Helsingin Ääniwallissa (24.9.) sekä Tampereen Olympiassa (25.9.).

Lisää luettavaa