”En saa vittu henkeä!” – Bruce Dickinson lateli yleisölle täyslaidallisen keikallaan viikonloppuna

Veteraanilaulaja antoi kylmää kyytiä kaasuttelijoille.

28.04.2024

Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson tunnetaan intohimoisena miehenä, joka ottaa työnsä vakavasti. Hän haluaa keikoillaan keskittyä esiintymään, ja odottaa yleisön hoitavan oman osuutensa nauttimalla kokemuksesta täysillä. Mikäli tämä yhtälö ei toteudu, saattaa apinoiva katsoja saada maestrolta rivakkaa palautetta, kuten kävi muun muassa Ateenassa soihdun yleisössä sytyttäneelle ”kreikkalaiselle kullinlutkuttajalle.”

Tällä kertaa Dickinson sinutteli yleisöä Brasiliassa, jossa hän esiintyi sooloalbuminsa The Mandrake Projectin kiertueen tiimoilta.

Blabbermouth kertoi Iron Maiden Brasil -Instagram-tilillä julkaistusta ja sittemmin poistetusta videosta, jossa mies ojensi yleisöä kovin sanoin.

– En saa vittu henkeä! Tanya [O’Callaghan, basisti] ei saa henkeä. Sinä sen vitun sähkötupakkasi kanssa, ei tämä sinusta johdu, mutta voisitko vittu ystävällisesti tehdä tuota ulkona? Etkö pysty olemaan viittä minuuttia ilman tuota vitun addiktiotasi?

– Joku on käyttänyt pippurisumutetta. Joku kusipää on käyttänyt pippurisumutetta, ja sen takia ihmiset eivät pysty hengittämään täällä. Jos saatte selville kuka vittu se oli, minua ei kiinnosta mitä hänelle tapahtuu konsertin jälkeen. Sillä välin me yritämme tehdä parhaamme.

Jutun lopusta löytyvällä toisella videolla Dickinson jatkaa teemaa.

– Pahoittelen yskimistäni. Jotkut mulkut siellä polttavat tupakkaa. En pysty laulamaan jos poltatte, ymmärrättekö? [Tanya] yskii sisuksensa pellolle, minä yskin, vaimoni kuulostaa tukehtuvan tuolla takana. Se on aika ällöttävää, eikö? Jos haluat olla ällöttävä, tee se ulkona, jooko? Ei täällä. Kurkkuni pitäisi pystyä töihin. Maksatte hyvät rahat siitä, että pääsette kuulemaan laulamistani, ette korisemistani.

Lisää luettavaa