”En tajua Tiktokia” – Sebastian Bachia korventaa internetin nykymeininki

Et ole ainoa, Sebastian. Et ole ainoa.

24.03.2024

Skid Row’n entisenä laulajana kahdeksankymmentäluvulla kuuluisuuteen kohonnut Sebastian Bach on julkaisemassa uutta levyä. Yli kymmenen vuotta piirustuspöydällä ollut albumi julkaistaan toukokuun 10. päivä, ja sen nimeksi on ilmoitettu Child Within the Man.

Rock 104.05 -radioasema haastatteli miestä hiljattain ja kyseli tältä muun muassa sosiaalisen median käytöstä.

– Olen kunkku Facebookissa. Minulla on siellä yli miljoona seuraajaa. Se on mahtavaa. Olin kurko myös Twitterissä ja nyt X:ssä, vaikkakin pidin Twitteristä paljon enemmän. Hallitsin sielläkin. Ruletan Instagramissa. Minulla on sielläkin puoli miljoonaa seuraajaa, mikä on tosi hyvä homma. Nämä minä hanskaan.

– Mutta minun on pakko sanoa, että Tiktokin kohdalla tipun kärryiltä. En tajua sitä, en vain ymmärrä. Kaikki sanovat minulle, että se on isoin musiikkialusta, joten ajattelin että minun täytyy päästä siitä jyvälle. En vain saa siitä kiinni.

– Minulla on tiimi, joka hoitaa Tiktok-sivuani. En ole itse nähnyt sitä lokakuun jälkeen. Biisini tuli ulos marraskuussa ja tiimini otti homman haltuun. Annoin heille käyttäjätunnukseni ja he hoitavat sitä nyt.

– Internet on nykyään niin uuvuttava. Sinne pitäisi koko ajan tuottaa lisää sisältöä, ja rehellisesti sanottuna minua ei huvita julkaista koko ajan jotakin. Ei vain huvita. En vain ole, että “nyt minun täytyy julkaista jotakin.” En ole sellainen ihminen.

– Julkaisen jotakin sitten, jos asia on mielestäni kiinnostava ja siisti tai se kuulostaa hyvältä, tai sisältää tärkeää tietoa. En ikinä ajattele, että kello on nyt yhdeksän ja ruutujen äärellä on paljon katsojia, joten nyt täytyy postata jotakin. Sellaisia ihmiset kuitenkin nykyään ovat.

Koko haastattelu katsottavissa alla.

 

Lisää luettavaa