Enää viikko Opethin, Cradle of Filthin ja Cannibal Corpsen tähdittämään North of Helliin – tässä aikataulut ja muuta infoa

Tanner tömisee Oulussa 12.-13. elokuuta.

04.08.2022

Ensimmäistä kertaa järjestettävä North of Hell -metallifestivaali on jo aivan nurkan takana. Oulun Kuusisaaren tapahtumapuistossa nähdään 12.-13. elokuuta pitkä lista kovia ulko- ja kotimaisia raskaan musiikin edustajia; mukana ovat muun muassa Opeth, Cradle of Filth, Cannibal Corpse, Napalm Death, Cult of Luna, Leprous, Rotting Christ, Turmion Kätilöt, Rotten Sound, Wolfheart ja Dawn of Solace.

”On sanoinkuvaamatonta päästä pisteeseen, jossa kolmen vuoden työ on vihdoin konkretisoitumassa, ja  äärimmäisen positiivisen palautteen määrä on ollut aivan huikeaa luettavaa. Olemme uskoneet vahvasti siihen, että artistikattauksemme on ollut hyvin onnistunut ja tämä on näkynyt myös lippuluukuilla. Selkeästi huomaa, että asiakkaita kiinnostaa festivaali kokonaisuutena, sillä nimenomaan kahden päivän liput liikkuvat kovaa vauhtia”, promoottori Kalle Keskinen iloitsee.

”Kysyntä on ollut sen verran suurta, että olemme laajentaneet aluetta takaaksemme paremman palveluiden toimivuuden sekä asiakkaiden viihtyvyyden. Haluamme, että tapahtuma toimii mahdollisimman hyvin asiakkaiden näkökulmasta. Jännitys on jo kova eikä oikein jaksaisi odottaa porttien aukeamista. Se on aina hyvä merkki onnistuneesta tapahtumasta.”

Portit aukeavat perjantaina 12.8. kello 15, lauantaina 13.8. kello 12:30. Tarkemmat soittoaikataulut voit katsoa tuosta alta (klikkaa/näpäytä kuvaa isommaksi) tai täältä. Liput tapahtumaan myy Tiketti sekä Ticketmaster. Tapahtuma on K-18. Lisää infoja löydät löydät festarin nettisivuilta.

Inferno on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa