Ensi viikolla Suomeen saapuva Bruce Dickinson perui Bukarestin-keikan terveyssyistä – ”Minulla on velvollisuus pitää huolta instrumentistani”

Toivottavasti mies tervehtyy Suomen-keikkaan mennessä.

03.06.2024

Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson on joutunut perumaan illan esiintymisensä Romanian Bukarestissa sairauden vuoksi. Dickinsonin soolobändin ja kiertuehenkilökunnan keskuudessa levinnyt ”flunssankaltainen virus” on tarttunut laulajaan, minkä johdosta Dickinson joutuu jättämään keikan väliin saadakseen tarpeeksi lepoa äänihuulilleen.

”Olen taistellut pari edellistä keikkaa läpi tartunnan kourissa. Toivoin, että kaksi välipäivää Hollannin-keikkojen jälkeen riittää, mutta Budapestin-keikka (1.6.) oli todellista taistelua. Yleisö on ollut ihan mieletöntä, mutta minulla on velvollisuus hoitaa loppukiertue kunnialla ja pitää huolta instrumentistani. Se on ainoa, mikä minulla on. Raskain sydämin olen päättänyt perua Bukarestin-keikan. Sitä lopputulemaa en toivonut. Käyn huomenna kurkkulääkärillä varmistamassa, että päätökseni oli oikea, mutta 40 vuoden kokemuksella tiedän, milloin asiat eivät ole kunnossa ja ääni vaatii lepoa”, Dickinson kertoo Instagramissa julkaistulla tiedotteella.

Kiertueen on tarkoitus jatkua torstaina 6.6. Puolan Mystic-festivaaleilla. Dickinsonin on tarkoitus saapua soolokiertueellaan Suomeen ensi viikon torstaina (13.6.), toivottavasti tauti on siihen mennessä selätetty ja miehen ääni kunnossa. Paranemisia siis Dickinsonille ja muullekin kiertueväelle!

Lisää luettavaa