Ensi vuodelle siirretyn Merihelvetti-risteilyn ohjelma valmis – Itämerellä melskataan muun muassa Turmion Kätilöiden ja Finntrollin tahdissa

Matkat myynnissä nyt.

23.11.2022

Viime lokakuulta keväälle 2023 siirtyneen Saarihelvetti-fetivaalin sisartapahtuman Merihelvetin esiintyjäkattaus on saatu lyötyä lukkoon. Juhlakansaa viihdyttävät Turmion Kätilöt, Finntroll, ranskalainen Betraying the Martyrs, Rytmihäiriö, Fear of Domination, Bloodred Hourglass sekä Stereo Terror.

Merihelvetti-laiva (Silja Baltic Princess) nostaa ankkurit Turun satamassa lauantaina 15. huhtikuuta ja palaa takaisin seuraavan päivän illalla. Matkapaketit ovat nyt myynnissä Matkapoikien sivuilla. Luvassa on myös muikea Black Friday -tarjous, joten vierailu Matkapoikien sivuilla perjantaina 25. marraskuuta kannattaa.

”Saarihelvetin taika toimii myös merellä. Kiinnostus ja lipunmyynti kiihtyy Merihelvetin ympärillä; osa hyttiluokista alkaa jo olla täynnä. Varmista siis mukanaolosi tai hanki joulun raskain lahja pian”, vinkkaa Helvettien promoottori Rowan Rafferty.

Lisää luettavaa