Ensiesityksessä Supreme Unbeingin elokuvallinen Hide the Beast -video – mukana Omerta 6/12 -leffasta tuttu näyttelijä

Sisäinen rauha löytyy, kun oppii tuntemaan ja luottamaan hirviöön sisällämme, filosofoi laulaja Zac Red.

25.11.2021

Moniulotteiseen mystiikkaan ja maskeihin verhoutunut ruotsalainen Supreme Unbeing julkaisee toisen pitkäsoittonsa Enduring Physicality 5.5.2022. Huomenna perjantaina (26.11.) levyltä julkaistaan sen toinen singlelohkaisu Hide the Beast, jonka musiikkivideo saa nyt Suomen-ensiesityksensä Infernon välityksellä.

”Meillä kaikilla on sisäinen petomme, jota yritämme kovasti kesyttää, mutta loppujen lopuksi se pääsee aina valloilleen. Voimme ainoastaan tavoitella sisäistä rauhaa ja rakentaa vakaata suhdetta itseemme. Sen saavuttamiseksi meidän täytyy ymmärtää ja tuntea sisäinen hirviömme ja luottaa siihen”, laulaja Zac Red avaa uuden singlen filosofiaa.

Hide the Beast -videolla nähdään petona ruotsalaisnäyttelijä Dragomir Mrsic, joka on mukana hiljattain ensi-iltaan tulleessa, Ilkka Remeksen kirjaan perustuvassa Omerta 6/12 -toimintaelokuvassa. Mrsic on näytellyt myös muun muassa Tom Cruisen Edge of Tomorrow -tieteiselokuvassa sekä Snabba Cash -leffasarjassa.

”Olen näytellyt monia rooleja niin elämässä kuin televisiossa. Näyttelijän urallani olen usein päätynyt ’tappamaan’ ihmisiä ja olen sitä kautta saanut mahdollisuuden käyttää omaa sisäistä petoani näiden roolien esittämiseen. Tällä kertaa en tiedä, kuka oikeastaan on se todellinen hirviö”, Mrsic kommentoi.

Lisää luettavaa