Ensiferum julkaisi fanien avustuksella syntyneen uuden videon – uutta levyä juhlistetaan livestriimikeikalla

Thalassic-albumi näkee päivänvalon heinäkuussa.

04.06.2020

Kotimainen folk metal -suuruus Ensiferum julkaisee uuden pitkäsoittonsa Thalassic 10. heinäkuuta. Levyltä on jo saatu maistiaisena singlelohkaisu Rum, Women, Victory, jolle on nyt tehty uusi fanien kuvaamista pätkistä koottu musiikkivideo. Tämän videoteoksen pariin pääset tuosta yläpuolelta.

”Ensinnäkin haluamme kiittää jokaista, joka lähetti videoklippinsä ja vielä näin lyhyellä varoitusajalla – te tyypit rokkaatte! Ja vaikka emme olekaan kaikkein mahtavin ja tietotaitoisin bändi, mitä tulee muun kuin musiikin luomiseen, tämän videon tekeminen oli hieno kokemus. Ehdottomasti parasta oli nähdä, miten hauskaa teillä oli ja miten annoitte itsestänne 110 prosenttia! Emme malta odottaa, että näemme samaa energiaa eturivissä, kun pääsemme taas keikoille!” yhtye kiittelee fanejaan.

Ensiferum juhlistaa Thalassic-albumiaan julkaisupäivänä soittamalla livestriimikeikan Keikalla.fi -sivuston kautta. Livestriimi käynnistyy 10.7. kello 21 ja lippu suoran lähetyksen pariin kustantaa alkaen 9,90 euroa. Lipun ostaneet voivat katsoa keikkaa tallenteena vielä 7 päivää suoran lähetyksen jälkeen.

Lisää luettavaa