Ensimmäinen näyte Hellyeahin uudelta levyltä julki – mukana edesmennyt Vinnie Paul

Rumpali ehti äänittää osuutensa levylle ennen kuolemaansa.

15.03.2019

Hellyeah valmistautuu julkaisemaan kuudennen pitkäsoittonsa lähitulevaisuudessa. Kyseessä on viime kesänä menehtyneen rumpalilegenda Vinnie Paulin viimeinen levy – Paul oli ehtinyt äänittää omat osuutensa ennen kuolemaansa. Levyn tarkempi julkaisuajankohta ei ole vielä tätä kirjoittaessa tiedossa.

Levyltä on nyt julkaistu ensimmäinen singlelohkaisu, joka kantaa nimeä 333. Laulaja Chad Gray kertoo biisin olleen Vinnie Paulin ”lempilapsia” uuden levyn kappaleista.

”Vinnie oli monille vain rumpali, mutta hän oli paljon muutakin. Hän ymmärsi paljon tuotannosta ja säveltämisestä ja osallistui hyvin paljon biisien tekemiseen. Tämä kappale oli hänen lapsensa, se tuli häneltä ja kuului hänelle. Valitettavasti Vinnie oli jo menehtynyt, kun tuli aika kirjoittaa lyriikoita”, Gray kertoo.

”Sanoituksissa tunnistetaan ja syleillään niitä tuntemuksia, mitä suurin osa metallifaneista tuntee. Heitä pidetään hylkiöinä ja tuomitaan ulkonäön tai vaatetuksen perusteella. Kappale muistuttaa, että kaikesta huolimatta meillä on paikkamme maailmanlaajuisessa metalliyhteisössä. Eli tervetuloa perheeseen!”

Lisää luettavaa