Ensinäytössä Shade Empiren Torn Asunder -video – kappale mukana maailman nykytilaa pohdiskelevalla uudella levyllä

Sunholy-levy on yhtyeen tähänastisen uran monipuolisin levy.

14.09.2023

Kotimainen Shade Empire julkaisee huomenna perjantaina 15. syyskuuta kuudennen pitkäsoittonsa Sunholy. Teos on teemoitettu vuoden 1978 Peoples Temple -kultin joukkomurhaan, mutta mukana on myös laajempaa pohdiskelua maailman nykytilasta. Levyjulkaisua ryyditetään Torn Asunder -kappaleen kylkeen tehdyllä videolla, joka saa nyt ensiesityksensä Infernon välityksellä.

Sunholy on kuudes albumimme ja viimeisimmästä julkaisustamme on kulunut kuusi vuotta. Moni asia maailmassa ja myös bändissämme on muuttunut sen jälkeen. Meillä on ollut joitakin kokoonpanomuutoksia ja laulajana on nyt Henry Hämäläinen. Hän on yksi Suomen monipuolisimmista laulajista ja tuo levylle paljon vaihtelua. Sävellykset ovat myös kehittyneet entisestään, joten Sunholy on tähän mennessä selkeästi monipuolisin albumimme. Olemme aina halunneet mennä eteenpäin musiikillisesti sen sijaan, että tekisimme saman albumin aina uudestaan”, kommentoi basisti Eero Mantere.

Yhtye kiertää loka-marraskuussa Suomea kiertuekumppaneinaan norjalainen In Vain sekä saksalainen Firtan. Alapuolelta heti videon jälkeen löydät kiertueen tarkan aikataulun.

Shade Empire Sunholy Finnish Tour 2023:
13.10. – Ottopoika, Kuopio *
14.10. – Bar Loose, Helsinki *
28.10. – Bar 15, Seinäjoki
4.11. – Kantakrouvi, Oulu
10.11. – Yo-talo, Tampere **
11.11. – Torvi, Lahti **

* = +In Vain
** = +Firtan

Lisää luettavaa