Ensinäyttö: Egokillsin Dormant on synkkä kappale yksinäisyyden, katkeruuden ja itsepäisyyden syklistä – katso upea nukketeatterivideo

Kappale on ensimmäinen maistiainen yhtyeen kolmannelta pitkäsoitolta.

19.11.2020

Tamperelainen metalliorkesteri Egokills julkaisee perjantaina 20. marraskuuta ensimmäisen singlelohkaisun tulevalta albumiltaan, joka on järjestyksessään yhtyeen kolmas. Yksinäisyyden, katkeruuden ja itsepäisyyden syklistä kertovan Dormant-kappaleen kerrotaan olevan bändin tähän astisista raskain ja synkin.

Kappaleelle on tehty myös upea sanoitusvideo, joka saa nyt ensiesityksensä Infernon välityksellä. Videolla esiintyvä nukke on Maiju Tainion kätten jälkiä ja sitä ohjaa yhtyeen rumpalin Vilho Rajalan sisko Alma Rajala, joka on nukketeatteriammattilainen Aura of Puppets -verkostossa. Ohjauksesta ja kuvauksesta vastaavat Timo Lepistö ja Anthony Putkonen.

Lisää biisijulkaisuja tulevalta levyltä on luvassa lähitulevaisuudessa. Itse albumijulkaisua tähdätään loppuvuoteen 2021. Yhtye toivoo myös pääsevänsä palaamaan ensi vuoden puolella takaisin keikkalavoille toden teolla.

Lisää luettavaa