Ensinäyttö: RiASAN Mielipuolien mylly on kaoottinen kappale riippuvuuksista ja peloista – ”Lisättiin kierroksia kunnes mentiin ylikierroksilla”

Kappale löytyy tulevalta Kaaoksen kämmenellä -pitkäsoitolta.

01.09.2021

Punkin, metallin ja rockin sulatusuuni RiASA (entinen RiESA) lyö uudella Mielipuolien mylly -singlellä silmään isompaa, vihaisempaa ja räkäisempää vaihdetta. Hiki virtaa, strobot välkkyvät ja kertosäkeessä diskopedot päästetään häkeistään tanssilattialle tällä tulevan Kaaoksen kämmenellä -pitkäsoiton toisella singlelohkaisulla, jonka video saa nyt ensiesityksensä Infernossa.

”Tarinallisesti biisi sijoittuu maailmaan, joka on hieman tämän maailman kaltainen, ja aikaan, joka on hieman tämän ajan kaltainen. Kaiken kaaoksen, sappinesteen ja viskipommien alla käsitellään riippuvuuksia, pelkoja ja avun etsimistä vääristä paikoista”, yhtye kommentoi virallisesti 3.9. julkaistavaa singleään.

”Musiikkivideo on luottomies Esa Jussilan käsialaa ja tällä kertaa lisättiin kierroksia kunnes mentiin ylikierroksilla. Sekopäistä toimintaa ja visuaalista silmäkarkkia. Sessio oli yksi hauskimpia tähän mennessä ja lopputulos erilainen ja taatusti mieleenpainuva.”

Lisää luettavaa