Enslaved juhlistaa uutta levyään ja talvipäivänseisausta striimikeikalla – katso traileri

Enslaved yhdistää keikalla voimansa Shaman Elephantin kanssa.

01.12.2021

Enslaved julkaisi viime kuussa Caravans to the Outer Worlds -ep-levyn. Julkaisua juhlistetaan loppuvuodesta talvipäivänseisauksen aikaan eli 21. joulukuuta eeppisellä striimikeikalla. Luvassa on taatusti erikoislaatuista meininkiä, sillä yhtye esiintyy progerock-bändi Shaman Elephantilla vahvistettuna.

”Halusimme luoda konserttielokuvan, joka peilaa tätä laajennettua representaatiota Enslavedista emmekä malta odottaa, että pääsemme jakamaan sen kanssanne. Tämä on isompaa kuin mikään aiempi projektimme eikä mitään tällaista ole koskaan aiemmin nähty tällaisen musiikin yhteydessä. Tulemme näkemään ja kuulemaan kappaleita, joita ei ole koskaan aiemmin esitetty. Kappaleet, jotka olet kuullut aiemmin, tulevat kuulostamaan ja näyttämään joltain, mitä et ole koskaan aiemmin kokenut. Setissä on niin uutta materiaalia kuin materiaalia, joka on yhtä vanhaa kuin tämä bändi”, avaa kitaristi Ivar Bjørnson.

The Otherworldly Big Band Experience -striimikeikasta on julkaistu myös lyhyt traileripätkä, jotka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Striimikeikka alkaa tiistaina 21.12. kello 22 Suomen-aikaa. Keikka on katsottavissa tallenteena aina jouluaattopäivään saakka. Kymmenen euroa kustantavat liput voit ostaa täältä. Lisätietoa striimistä löydät tästä.

 

Lisää luettavaa