Enslaved tiedottaa uudesta levystä – julkaisi myös uuden singlen Congelia

Heimdal ilmestyy maaliskuussa.

18.11.2022

Norjalaisyhtye Enslaved tiedottaa julkaisevansa uuden, järjestyksessään kuudennentoista studioalbuminsa Heimdal 3. maaliskuuta 2023. Levyltä on jo aiemmin julkaistu maistiaisena kappale Kingdom ja tänään siltä on lohkaistu uusi single Congelia videoineen kaikkineen.

”Norjan mytologia on ollut meidän napanuoramme mystiikan ja filosofian valtakuntiin, portti esoteerisiin, toispuoleisiin maailmoihin. Yksi tarustojen myyttisin hahmo on Heimdal, joka on kummitellut ajatuksissa arvoituksen lailla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Hän esiintyi ensimmäistä kertaa sanoituksissamme vuoden 1992 Yggdrasill-demon Heimdallr-kappaleella ja hänellä on ollut niin isoja kuin pienempiä rooleja sanoituksissamme vuosien varrella”, yhtye avaa tulevan levynsä teemaa.

”Tällä kertaa päätimme omistaa koko levyn tälle arvoitukselliselle hahmolle. Olemme kurottaneet syvemmälle ja pidemmälle itseemme kuin koskaan aiemmin. Bändin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus yhdistyvät näissä kappaleissa, jotka ovat syntyneet puhtaasta inspiraatiosta.”

Lisää luettavaa