Entinen Battle Beast -laulaja liittyi Burning Pointiin

27.07.2014

Vuosina 2008-2012 Battle Beastissa laulanut Nitte Vänskä on kiinnitetty oululaisen Burning Pointin solistiksi. Vänskän bändiintulon myötä kitaristi-laulajana toiminut Pete Ahonen keskittyy jatkossa ainoastaan kitaraan.

”Olen hoitanut solistin ja kitaristin hommia 15 vuotta, ja nauttinut joka hetkestä, mutta nyt päätimme kokeilla jotain uutta. Pidän laulamisesta ja valokeilassa olemisesta, mutta haluan bändin kehittyvän koko ajan”, Pete sanoo ja jatkaa: ”Nitte on täydellinen valinta nokkamie… naiseksi, voimakasääninen ja loistava lavalla!”

”Bändin tyypit ovat hyviä jätkiä, ja musiikki on tietysti pääasia. Rakastan Burning Pointin biisejä. Olen ollut hetken poissa metallikuvioista, mutta nyt teen paluun tässä kokoonpanossa. Odotan innolla uuden levyn nauhoituksia, ja sitä, että pääsen keikoille bändin kanssa”, Nitte valottaa.

Samaan syssyyn yhtye ilmoitti myös kiinnittäneensä vakituisen kosketinsoittajan, Jarkko Väisäsen.

”Kun tiemme Pasin (Hiltula) kanssa erosivat vuonna 2009, päätimme jatkaa ilman pysyvää kosketinsoittajaa. Jarkko oli ensimmäinen vaihtoehto keikkasoittajaksi, ja hän on ollut nyt mukana jo pitkään. Hän on osaava muusikko ja mahtava bändikaveri. Olemme iloisia, että hän päätti liittyä viralliseksi jäseneksi”, bändi toteaa.

Lisää luettavaa