Entinen Gillan- ja Ozzy Osbourne -kitaristi tehohoidossa vakavan sairauden vuoksi – ”Rukoilkaamme hänen puolestaan”

Bernie Tormé muistetaan myös Gillan-yhtyeen soolokitaristina.

Bernie Tormé lavalla Ozzy Osbournen rinnalla 80-luvulla.
Kuva: www.bernietormeofficial.com

Deep Purple -laulajan Gillan-yhtyeestä tuttu sekä Ozzy Osbournen soolobändiin aikanaan Randy Rhoadsin paikkaajaksi pestattu kitaristi Bernie Tormé on vakavasti sairas, kerrotaan muusikon Facebook-sivuilla. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

”Tormé on äärimmäisen sairas ja häntä hoidetaan teho-osastolla vakavan keuhkokuumeen vuoksi. Rukoilkaamme hänen puolestaan”, sivustolla tiedotetaan.

66-vuotias Tormé, oikealta nimeltään Bernard Tormey, liittyi Ian Gillanin sooloyhtyeeseen 1979, mutta erosi kokoonpanosta 80-luvun alussa. Randy Rhoadsin menehdyttyä traagisesti Tormé palkattiin hänen tontilleen jatkamaan kesken jäänyttä kiertuetta. Irlantilaisen soittotyyliä pidettiin kuitenkin liian bluesahtavana ja hänen pestinsä Ozzyn bändissä jäi lopulta muutamiin keikkoihin.

Osbourne-pestin jälkeen Tormé on soittanut lukuisissa eri kokoonpanoissa ja julkaissut myös soololevyjä. Hän on muun muassa ollut mukana Twisted Sister -laulaja Dee Sniderin Desperadossa. Tormén viimeisin soololevy Shadowland julkaistiin marraskuussa 2018.

Bernie Tormé is extremely ill in intensive care with virulent double pneumonia. We ask for your prayers.

Julkaissut Bernie Torme Keskiviikkona 13. helmikuuta 2019