Entinen Gillan- ja Ozzy Osbourne -kitaristi tehohoidossa vakavan sairauden vuoksi – ”Rukoilkaamme hänen puolestaan”

Bernie Tormé muistetaan myös Gillan-yhtyeen soolokitaristina.

14.02.2019

Deep Purple -laulajan Gillan-yhtyeestä tuttu sekä Ozzy Osbournen soolobändiin aikanaan Randy Rhoadsin paikkaajaksi pestattu kitaristi Bernie Tormé on vakavasti sairas, kerrotaan muusikon Facebook-sivuilla. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

”Tormé on äärimmäisen sairas ja häntä hoidetaan teho-osastolla vakavan keuhkokuumeen vuoksi. Rukoilkaamme hänen puolestaan”, sivustolla tiedotetaan.

66-vuotias Tormé, oikealta nimeltään Bernard Tormey, liittyi Ian Gillanin sooloyhtyeeseen 1979, mutta erosi kokoonpanosta 80-luvun alussa. Randy Rhoadsin menehdyttyä traagisesti Tormé palkattiin hänen tontilleen jatkamaan kesken jäänyttä kiertuetta. Irlantilaisen soittotyyliä pidettiin kuitenkin liian bluesahtavana ja hänen pestinsä Ozzyn bändissä jäi lopulta muutamiin keikkoihin.

Osbourne-pestin jälkeen Tormé on soittanut lukuisissa eri kokoonpanoissa ja julkaissut myös soololevyjä. Hän on muun muassa ollut mukana Twisted Sister -laulaja Dee Sniderin Desperadossa. Tormén viimeisin soololevy Shadowland julkaistiin marraskuussa 2018.

YouTube video

Lisää luettavaa