Entwine nousee lavalle viimeisen kerran – kaipaa fanien apua keikkataltioinnin toteuttamiseen

Lahtelaisyhtyeen viimeinen kiertue huipentuu 9.11. kotikaupunkiin.

07.11.2019

Vuonna 1997 perustettu Entwine päättää tulevana lauantaina (9. marraskuuta) uransa viimeisen kiertueen Lahden Finlandia-klubille. Koska lukuisat fanit niin koti- kuin ulkomailla ovat toivoneet saavansa viimeisestä keikasta taltiointia, päätti bändi toteuttaa toiveet ja kuvata konsertin videolle. Konserttitaltioinnin toteuttamiseen yhtye tarvitsee kuitenkin faniensa tukea, jota voi antaa projektia varten GoFundMe-sivustolle pystyyn laitetun joukkorahoituskampanjan kautta.

”Monikamerakuvaus, äänen taltioiminen ja koko jälkituotanto ovat todella kalliita asioita ja tietysti haluamme tehdä nämä niin hyvin kuin mahdollista. Valitettavasti projektilla ei ole vielä budjettia, joten nyt tarvitsemme teidän apuanne”, yhtye kirjoittaa kampanjasivuilla.

Bändin mukaan kameraryhmä on joka tapauksessa tilattu paikalle ja konsertti tullaan joka tapauksessa kuvaamaan. Jälkituotantovaihe alkaa tammikuun lopussa, mihin asti myös kampanja on voimassa. Kuvaukseen ja äänittämiseen menevät kulut kuitataan jälkikäteen ja loput rahat käytetään jälkituotantoon. Projekti on tarkoitus olla valmis helmikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja joukkorahoituskampanjasta löydät täältä. Infoa Entwinen jo loppuunmyydystä viimeisestä keikasta löydät puolestaan täältä.

Lisää luettavaa