”Eräänä päivänä tajusin, miten kovaa hintaa siitä maksan” – Accept-kitaristi laittoi korkin kiinni lähes vuosikymmen sitten

Wolf Hoffmann on ollut kahdeksan vuotta raittiina.

01.04.2024

Tuoreessa Metal Globalin haastattelussa Accept-kitaristi Wolf Hoffmann, 64, kertoo laittaneensa korkin lopullisesti kiinni lähes vuosikymmen sitten.

”En koskaan juonut kaksin käsin, vaan olin tasainen juomari. Join joka ilta kaksi tai kolme lasillista, no, mitä tahansa. Meni vuosia niin etten mennyt nukkumaan ilman pientä pöhnää. Sellainen on vaarallista. Eräänä päivänä tajusin, miten kovaa hintaa siitä maksan – kaikki ne krapulat ja päänsäryt”, Hoffmann kertoo.

”Lopetin juomisen kahdeksan vuotta sitten ja se on hienoa. On todella mahtavaa herätä aamuisin ilman darraa ja tuntea olonsa virkeäksi.”

Hoffmann myöntää, että raittiina oleminen voi joskus olla haastavaa, jos kaikki muut ympärillä juovat.

”Onhan se hieman tuskallista välillä, kun muut ympärillä tulevat koko ajan hölmömmiksi ja äänekkäämmiksi samalla kun sinä vain istut siinä ja ajattelet, että ’Tämä on sietämätöntä’. Muilla on hauskaa, mutta he eivät huomaa, miten se vaikuttaa sinuun. Olen ollut sellaisissa tilanteissa monesti.”

Lisää luettavaa