Erikoinen peliliike Iron Maidenilta: neljä dvd-julkaisuilta tuttua dokumenttia jaettu Youtubeen kokonaisuudessaan

Maiden-historiikin kolme ensimmäistä osaa sekä Death on the Road -dokumentti ovat nyt katsottavissa ilmaiseksi!

Brittihevijättiläinen Iron Maiden on tehnyt melko erikoisen ja yllättävän peliliikkeen julkaisemalla virallisella Youtube-kanavallaan neljä täyspitkää dokumenttia, jotka on aiemmin julkaistu dvd/blu-ray-formaatissa, yleensä asiaankuuluvan konserttitaltioinnin yhteydessä.

Joukossa on virallisen Maiden-historiikkisarjan kolme ensimmäistä osaa, jotka on julkaistu osana The History of Iron Maiden – Part 1: The Early Days (2004), Live After Death (2008) ja Maiden England ’88 (2013) -paketteja. Näiden lisäksi yhtye on ladannut katsottavaksi myös Death on the Road -dvd:n (2006) bonusmateriaalina alunperin julkaistun reilun tunnin dokumentin Dance of Death -albumin kiertueelta.

Useimmilta faneilta nämä jo todennäköisesti jo löytyykin dvd-hyllystä, mutta mikäli ei, niin nyt on oiva tilaisuus täyttää nämä aukot Maiden-sivistyksessä. Ja mikäli yhtye ei ole ennestään tuttu, niin ei muuta kuin hyvä asento nojatuolissa ja siitä ahmimaan tuntikaupalla bändin historiaa alkuhämäristä 80-luvun loppuun asti.

PS. Historiikin seuraavaa osaa/seuraavia osia odotellessa!