Mielenkiintoinen yhdistelmä: Hellyeah coveroi Phil Collinsia, kitarassa Dimebag Darrell

02.06.2016

Ensin Dimebagin kadonnut kitara löysi takaisin omistajalleen, nyt arkistojen kätköistä on kaivettu esiin ennen kuulematonta Dimebagin soittoa. Entisen Pantera– ja Damageplan-rumpalin Vinnie Paulin Hellyeah-yhtye on julkaissut coverin Phil Collinsin I Don’t Care Anymore -kappaleesta, jossa kuullaan myös Dimebagin soittoa.

Vinnie Paul kertoi Rolling Stone -lehdelle Damageplanin aikoinaan äänittäneen kyseisen kappaleen jo vuoden 2004 tienoilla, mutta sitä ei ikinä julkaistu. Kuin sattumalta Vinnie Paulin yhtyetoveri Christian Brady ehdotti Hellyeahin uusimman Unden!able-levyn äänityksissä, josko yhtye coveroisi tämän samaisen kappaleen. Paul metsästi heti vanhat äänitykset arkistoista ja tuottaja Kevin Churko alkoi kaivaa raitoja esiin.

– Kun raidat oli saatu eristettyä ja synkattua ja pääsimme kuuntelemaan niitä ensimmäistä kertaa, ihoni meni täysin kananlihalle, Vinnie Paul muistelee.

– Olemme aina olleet sitä mieltä, että Dimebagin energia ja henki on seurannut meitä alusta saakka. Nyt ihmiset pääsevät jälleen kuulemaan hänen soittoaan. Se saa minut todella iloiseksi.

Lisää luettavaa