Ex-Bad Wolves -laulaja Tommy Vextille määrättiin lähestymiskielto – entinen tyttöystävä sanoo tulleensa muusikon pahoinpitelemäksi

Oikeus määräsi Vextille kahden vuoden lähestymiskiellon.

Tommy Vext.
Kuva: Suzanne Cordeiro/ Shutterstock/ All Over Press

Oikeusistuin on hyväksynyt personal trainerina ja fitnessmallina toimivan Whitney Johnsin hakeman lähestymiskiellon tämän ex-poikaystävää, entistä Bad Wolves -laulaja Tommy Vextiä kohtaan. Lähestymiskielto on voimassa kahden vuoden ajan. Asiasta uutisoi Metal Sucks.

Johns kertoi oikeuden kuulusteluissa tulleensa Vextin pahoinpitelemäksi pariskunnan seurusteluaikoina kuin myös sen ulkopuolella. Johnsin mukaan Vext oli muun muassa lyönyt häntä kasvoihin, raahannut hiuksista sekä kuristanut pyörtymispisteeseen. Lisäksi Vext on Johnsin mukaan monesti uhannut tappaa hänet. Johns ja Vext seurustelivat yhdeksän kuukauden ajan, joista kaksi viikkoa pariskunta asui yhdessä.

Vext on kiistänyt kaikki Johnsin syytökset. Laulajan edustaja ei kommentoinut Metal Sucksille tapausta.

Bad Wolves ilmoitti viime tammikuussa, ettei Vext enää jatka bändin riveissä. Tuolloin Vext väitti sittemmin poistetussa Instagram-videossa, että hänet pakotettiin eroamaan bändistä ja fanit spekuloivat potkujen johtuneen poliittisista mielipide-eroista – Vext oli Donald Trumpin tukija ja on sanonut Black Lives Matter -liikkeen olevan huijausta. Yhtye ei ole kommentoinut eron/potkujen syytä julkisesti sen tarkemmin.

”Tiedän, että ihmiset haluavat tietää yksityiskohtia ja kuulla syyt asioiden takana, mutta nyt ei ole sen aika. Tämä on sekavaa aikaa ja paljon on meneillään, mutta emme ole tässä nyt sen vuoksi eikä se ole nyt relevanttia. Tiedän, että te haluatte vastauksia ja pahoittelen, etten voi mennä yksityiskohtiin ja voi olla, etteivät ne tule esille koskaan”, kommentoivat kitaristi Doc Coyle ja rumpali John Boecklin bändin Facebook-sivuilla julkaistulla videolla.