Ex-Darkest Hour- ja Scar the Martyr -kitaristilla sydänkohtaus – bakteeritartuntaa epäillään aiheuttajaksi

Kris Norris kaipaa fanien apuja maksaakseen hoitokulut.

11.07.2019

Entinen Darkest Hour– ja Scar the Martyr -kitaristi Kris Norris joutui kesäkuun lopulla sairaalahoitoon sydänkohtauksen vuoksi. Nykyään Weapons of Anew -yhtyeessä vaikuttavan 40-vuotiaan Norrisin sydänkohtauksen aiheuttajaksi epäillään bakteeritartuntaa.

”Kaikki merkit viittaavat tartunnasta johtuneeseen kohtaukseen. Olen kiitollinen, että olen elossa ja toivottavasti pääsen pian liittymään muiden WOA-jätkien kanssa kiertueelle, sillä se auttaa maksamaan laskut. Minun on pitänyt pistää tuottajahommat tauolle, mikä tarkoittaa vähemmän tuloja”, Norris kertoi sosiaalisessa mediassa.

Norris on jo päässyt pois sairaalasta ja hänen terveyttään hoidetaan kalliilla lääkehoidolla. Selvitäkseen kasaantuvista sairaalalaskuista Norrisille on perustettu joukkorahoituskampanja Facebookissa. Kampanja on jo ylittänyt tavoitesumman ja kerännyt viikossa yli 5 000 euroa.

”Kris tarvitsee apua maksaakseen kaikki lääkehoidot, joita hän käy läpi. Hänellä ei ole sairausvakuutusta ja hoidot ovat jo alkaneet, varainkeruu on ainoa jäljellä oleva vaihtoehto, jotta hän selviytyy kuluista ja saa tarvitsemaansa hoitoa”, kampanjasivuilla kerrotaan.

Lisää luettavaa