Ex-Judas Priest -kitaristin KK’s Priest julkaisi uuden biisinäytteen – ”Tiivistää koko debyyttilevyn yhteen kappaleeseen”

Esikoispitkäsoitto ilmestyy loppukesästä.

17.06.2021

Entisen Judas Priest -kitaristi K.K. Downingin ja niin ikään Judas Priestissä 1990-luvulla laulaneen Tim ”Ripper” Owensin uusi bändi KK’s Priest julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa 20. elokuuta. Jo aiemmin julkaistu biisinäyte Hellfire Thunderbolt on nyt saanut seuraa tulevan levyn nimikkokappaleesta sekä sen kylkeen tehdystä videosta.

Sermons of the Sinner tiivistää koko debyyttilevyn yhteen kappaleeseen. Se on kaiken kattava kunnianosoitus rakkaalle musiikkigenrellemme, joka samalla päivittää yksityiskohtia tämän päivän yleisölle. Tällä kappaleella ja videolla emme ainoastaan esitä nöyrää kiitostamme klassisen rockin ja metallin uskollisille faneille, vaan annamme myös hienovaraisen varoituksen genren tulevaisuudesta”, Downing kommentoi.

”Toivomme, että tämä kappale koko levy tulevat innostamaan niin nuoria kuin vanhempiakin muusikoita nappaamaan soittimen käteen ja pitämään hengissä musiikin, josta me olemme iso osa ja joka on iso osa meitä.”

Lisää luettavaa