Ex-Lamb of God -rumpali Chris Adler kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan – ”Minä en tehnyt päätöstä jättää elämäntyöni”

"Totuus on se, etten suostu kangistumaan kaavoihin", toteaa Adler.

24.10.2019

Lamb of God -yhtyeen perustajajäseniin kuulunut rumpali Chris Adler (kuvassa keskellä) joutui vuonna 2017 pahaan moottoripyöräonnettomuuteen, jonka johdosta hän istui pitkään sivussa yhtyeen keikkakokoonpanosta. Heinäkuussa yhtye julkaisi lopulta tiedotteen, että Adler on virallisesti ulkona bändin miehistöstä ja hänen tuuraajana toiminut Prongista ja Winds of Plaguesta tuttu Art Cruz on kiinnitetty bändiin kokoaikaiseksi.

Nyt Chris Adler on kommentoinut eroa ensimmäistä kertaa julkisuudessa ja sanoo, ettei ollut hänen päätöksensä jättää Lamb of God taakseen ja lisää, ettei onnettomuudella ollut asian kanssa tekemistä.

”Me kaikki olemme antaneet bändille koko elämämme, 26 vuotta ei ole ihan läpihuutojuttu. Jokainen meistä on tehnyt uhrauksia ja menettänyt paljon henkilökohtaisella tasolla elääkseen unelmaa, joka meillä oli lapsista saakka. Tulen aina rakastamaan jokaista bändin jäsentä, koska he uskoivat minuun ja halusivat myös valloittaa maailman. Löysimme koneistosta rakkautta, mutta se myös vuorostaan otti asioita, joita ei voi saada takaisin. Minä en jättänyt unelmaa. Minä en tehnyt päätöstä jättää elämäntyöni. Totuus on se, etten suostu kangistumaan kaavoihin”, Adler kirjoittaa.

”Itsensä myyminen on monitulkintainen konsepti, enkä voi määritellä sitä kuin omasta henkilökohtaisesta näkökulmastani. Mutta tietäkää, ettei ’luovaan’ kaavaan sitominen ja/tai saman kappaleen soittaminen kymmenettätuhatta kertaa varsinaisesti ruokkinut rakkauttani soittamiseen. En ole koskaan osannut teeskennellä, mieluummin ajan vaikka nurmikkoa.”

Adler myös vakuuttaa, ettei tule lopettamaan täysin musiikin parissa.

”Äitini takanreunalla istuu kaksi Grammy-palkintoa. Mielestäni hän ansaitsee kolmannen, eli juhlat eivät ole vielä ohi”, Adler tuumaa.

Lisää luettavaa