Festaritulokas North of Hell julkisti ensimmäiset esiintyjät – mukana muun muassa Opeth, Cult of Luna ja Hypocrisy

Early bird -liput myynnissä 23.2. alkaen.

16.02.2021

Oulun Kuusisaaressa 13.-14. elokuuta järjestettävä uusi metallifestivaali North of Hell on tänään julkistanut ensimmäiset esiintyjänsä.

Ulkomaalaisvahvistuksiksi saapuvat ruotsalaiset Opeth, Cult of Luna, Hypocrisy, Cyhra ja Beneath My Feet, norjalainen Leprous, amerikkalainen Municipal Waste sekä Zeal & Ardor Sveitsistä.

Kotimaista osaamista tuovat mukanaan Wolfheart, Rotten Sound, Dawn of Solace, S-Tool, Khroma, One Morning Left, Oceanhoarse, Chronoform ja Resolution 13.

”Suomen jokaisella raskaan musiikin tapahtumalla on omat yksilölliset ja vahvat linjansa, joten myös me halusimme alusta lähtien luoda omaa linjaamme. Halusimme lähteä täyttämään sitä aukkoa, joka raskaamman musiikin ulkoilmafestivaalien tarjonnasta mielestämme puuttui, ja olemme todella innoissamme ja ylpeitä siitä, että ohjelman suhteen tavoitteessa on onnistuttu”, ohjelmistosta vastaava promoottori Teemu Mäntynen kommentoi.

Festivaalin early bird -liput tulevat Ticketmasterissa ja Tiketissä myyntiin tiistaina 23. helmikuuta kello 9.00. Erikoishintaiset kahden päivän liput ovat myynnissä aina 12. maaliskuuta saakka. Päiväkohtaiset pääsyliput tulevat myyntiin myöhemmin kevään aikana, jolloin julkistetaan myös nippu lisää artistikiinnityksiä kuten muun muassa toinen pääesiintyjistä.

Lisää luettavaa