Five Finger Death Punchin Ivan Moody antoi bändin tulevaisuuden kannalta hämmentäviä lausuntoja – ”Olemme tulleet tienristeykseen…”

Five Finger Death Punch -nokkamies Ivan Moody on viime vuosina taistellut päihderiippuvuuksien kanssa ja yhtyeen taival on ollut tästä ja muista syistä, kuten levy-yhtiösotkujen vuoksi hyvin kivinen. Viimeksi viime marraskuussa Moody romahti lavalle yhtyeen keikalla sekavia puhuen.

Moody keskusteli omasta tilastaan ja bändistä tuoreessa KBPI-radion haastattelussa . Laulaja antoi lisäksi kommentteja, jotka vihjaavat yhtyeen joko jäävän tauolle tai Moodyn ja bändin yhteisen taipaleen peräti päättyvän kokonaan. Joka tapauksessa Moodylla on kuitenkin uusi bändiprojekti tulilla.

”Tämä on ensimmäinen haastatteluni moneen kuukauteen ja olen tuntenut teidät pitkään, joten olen täysin rehellinen. Sain hermoromahduksen ja… Olin kuin Kanye West, mutta ilman rahaa. Minä ja Death Punch olemme tulleet tienristeykseen ja olemme ylpeitä kaikesta, mitä olemme saavuttaneet, mutta nyt on aika tehdä jotain muuta. Joten kuluvan vuoden jälkeen uusi bändini Villain ja minä… Olen todella innoissani tästä!”, Moody toteaa.

Aiheesta ei kuitenkaan keskustella tämän enempää eivätkä haastattelijat tenttaa Moodya sen tarkemmin. Moody kertoo vain Villain-yhtyeessä soittavan hänen lisäkseen ukkoja Coal Chamberista sekä Gemini Syndromesta ja siirtyy sen jälkeen puhumaan tulevasta kiertueesta Kornin ja Stone Sourin kanssa.

Tätä uutista kirjoittaessa kyseinen haastattelu on myös vedetty KBPI:n sivuilta pois, joten jotain peliä tuntuu nyt olevan hommissa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Rock Sound.

Lisäys 22.4.2017 klo 11.09: Ivan Moody on julkaissut tiedotteen, jossa tämä tarkentaa ja selventää haastattelussa antamiaan kommentteja. Lue lisää täältä.