Five Finger Death Punchin kitaristi vaihtuu – ”Olen antanut tälle kaiken mitä voin”

Andy James ottaa Jason Hookin paikan.

Kuva: Sami Turunen

Huhut kokoonpanomuutoksista ovat pyörineet Five Finger Death Punchin ympärillä, kun tarkkasilmäiset fanit huomasivat, että Spotifyn Kickass Metal -soittolistalla valokeilaan nostetun bändin promokuvassa ei ollut kitaristi Jason Hookia. Hook itse on heittänyt bensaa liekkeihin julkaisemalla sittemmin poistetun videon, jossa tämä kertoi eronneensa bändistä, mutta odottaa vielä yhtyeen virallista tiedotetta ennen kuin kertoo asiasta sen enempää.

Nyt yhtye on viimein vahvistanut huhut todeksi: Jason Hook ei ole enää bändissä ja hänen tontilleen hyppää entinen Fields of the Nephilim -kitaristi Andy James, joka tuurasi Hookia kevään Euroopan-kiertueella tämän terveysongelmien vuoksi. Yhtye kertoo Facebook-sivuilla julkaistussa tiedotteessa Hookin lähteneen bändistä jo helmikuussa ja eron tapahtuneen yhteisymmärryksessä Hookin aloitteesta.

”Parasta viimeisessä 12 vuodessa on ollut se, kun olen saanut soittaa kitaraa ja nähdä ilon teidän kaikkien kasvoillanne joka ilta. Tulen kaipaamaan sitä enemmän kuin mitään muuta. Mitä tulee lähtöni syyhyn… No, ei ole olemassa vain yhtä. Olen ollut bändeissä koko elämäni ja minusta tuntuu, että olen antanut tälle kaiken mitä voin. On aika ojentaa kapula eteenpäin ja siirtyä muihin haasteisiin”, Hook kommentoi.

FIVE FINGER DEATH PUNCH OFFICIALLY CONFIRMS LINEUP CHANGEAmidst the recent release of their greatest hits compilation,…

Julkaissut Five Finger Death Punch Tiistaina 13. lokakuuta 2020