Fundamentalistikristittyjen ryhmä teki grindcore-bändin kansitaiteesta meemin – laulaja lähetti tulikivenkatkuiset terveiset

Travis Ryan näytti hihhuleille kaapin paikan.

Cattle Decapitation vuosimallia 2017

Kävipä niin, että Facebookissa toimiva fundamentalistikristittyjen ryhmä True Biblical Christians (jonka päivityksistä ei kyllä osaa yhtään sanoa, ovatko tyypit tosissaan vai trolleja), joka on erikoistunut, öh, erikoisten meemien tehtailuun, päätti sitten käyttää death metal/grindcore-yhtye Cattle Decapitationin Monolith of Inhumanity -albumin kansikuvaa meemissään. Alla Metal Injectionin julkaisema kuvakaappaus:

No, asiahan kantautui lopulta myös yhtyeen tietoon ja laulaja Travis Ryan lähettikin sivustolle terveisiä, jotka eivät jättäneet epäselvyyttä, mitä mieltä yhtye oikein on tästä kansitaiteen kopioinnista ja asiayhteydestään irroittamisesta.

”Hei, olen Travis. Olen se, joka tilasi tämän taideteoksen, jonka te varastitte levittääksenne pientä satuanne. Sen on tehnyt taiteilija Wes Benscoter. Näyttää jälleen kerran siltä, että te ette itse osaa seurata Raamattunne oppeja. ’Älä varasta’, muistattehan?” Ryan tylyttää.

”Olette roskaa. Uskontonne on järjestäytyneiden uskontojen jätekasan huipulla aivan kuten kuvan monoliitti, joka edustaa ihmiskunnan pahuutta. Se olette te. Se on ihmisten keksimä hölynpölynne. Olette varkaita. Olette roskaa nyt ja aina. Muistakaa se.”

Ja kas, pian tämän purkauksen jälkeen kyseinen meemi katosikin ryhmän Facebook-sivuilta. Kaikkea sitä.

Alla vielä Metal Injectionin julkaisema kuvakaappaus Ryanin viestistä: