Gary Holt laittoi joukkorahoituskampanjan pystyyn auttaakseen syöpää sairastavaa Exodus-toveriaan

Muun muassa Metallican Kirk Hammett osallistui keräykseen sievoisella summalla.

22.04.2021

Exodus-rumpali Tom Hunting kertoi viikko sitten sairastavansa harvinaislaatuista syöpää ja aloittaneensa kemoterapian. Koska muusikon tulot ovat koronan vuoksi romahtaneet, laittoi Huntingin bänditoveri Gary Holt pystyyn GoFundMe-kampanjan, jonka kautta kerätyt rahat käytetään rumpalin sairaalakulujen kattamiseksi.

”Tom, joka on vuosikymmenien ajan soittanut thrash metalin jyräävimpiä komppeja, on saanut syöpädiagnoosin. Sillä välin kun hän nujertaa tämän syövän, hän tarvitsee apua maksaakseen laskunsa. Me kaikki olemme käyttäneet pandemia-ajan pitämällä itsemme kunnossa ja valmiina palaamaan tien päälle, mutta syöpähoitojen vuoksi Tom ei voi tehdä sitä päästäkseen tästä yli ja takaisin rumpujen taakse veljiensä luo. Pienikin summa auttaa Tomia jatkamaan taisteluaan ilman, että hänen tarvitsee huolehtia lääkekuluista ja laskuista, jotka pitävät katon hänen päänsä päällä”, Holt kirjoittaa keräyksen kuvailussa.

Kampanja on ollut pystyssä vasta pari päivää, mutta jo nyt tätä kirjoittaessa sen avulla on kerätty yli 47 700 dollaria eli 50 000 dollarin tavoitesumma ei ole enää kaukana. Kampanjasivun mukaan suurimman lahjoituksen on tehnyt entinen Exodus-kitaristi, Metallican Kirk Hammett, joka on osallistunut keräykseen 5 000 dollarilla.

Exodusin oli tarkoitus julkaista tänä vuonna uusi pitkäsoittonsa Persona Non Grata, mutta albumin julkaisua tullaan Holtin mukaan lykkäämään Huntingin syöpähoitojen vuoksi.

Lisää luettavaa